Cookies en AVG

Wij respecteren uw privacy

Deze pagina legt uit hoe wij de wet AVG en de regels omtrent het gebruik van Cookies geïmplementeerd hebben.

Wij respecteren uw privacy

Om de website correct te laten functioneren, maken we op deze website gebruik van cookies. Wij wijzen u daarop. Door gebruik te maken van deze website gaat u daarmee akkoord. Indien u niet akkoord gaat, kunt u hier klikken om de website te verlaten.

Wat is een cookie?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers de website heeft en kunnen de website end e formulieren correct laten functioneren.

Uiteraard respecteren wij uw privacy en worden als u de website bezoekt geen persoonlijke gegevens opgeslagen of gedeeld. Statistische gegevens, zoals bezoekers aantallen worden geanonimiseerd.

Wij slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij u een aanmeldformulier invult of om informatie verzoekt.
De door u ingevulde informatie wordt door Huur je DJ/Sales Architects beveiligd opgeslagen en uiterst vertrouwelijk behandeld.


 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en het verwerken van de informatie door bijvoorbeeld Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

De wet AVG

Wij respecteren uw privacy

Huur je DJ, is onderdeel van Sales Architects, KvK nummer 67649645 en is gevestigd in Blaricum. Sales Architects is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

De verantwoordelijke voor AVG zaken kunt u bereiken onder dit nummer:
tel: 06-28480234

U kunt ook contact opnemen via onze website

Persoonsgegevens die wij verwerken

Huur je DJ verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website verzamelt geen gevoelige informatie.  Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Huur je DJ verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Huur je DJ neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Huur je DJ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Huur je DJ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende standaard bewaartermijnen: 1 jaar. Wanneer wij u factureren bewaren wij deze gegevens langer, wij respecteren de bewaarplicht van de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

Huur je DJ verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is  – voor de uitvoering van onze overeenkomst met u – of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Huur je DJ gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Huur je DJ en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@gooisedj.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Huur je DJ wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: klik hier

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Huur je DJ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website beschikt over een SSL certificaat. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via ons contactformulier

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Benieuwd naar de prijs voor jouw feest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Ervaren DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu