DJ huren in ‘t Gooi?

 

Huur je DJ zorgt voor de perfecte DJ inclusief geluid en lichtshow

Een DJ huren in ‘t Gooi voor een geslaagd feest of onvergetelijke bruiloft

Wilt u een DJ huren in ‘t Goo? Bent u op zoek naar de perfecte ervaren DJ die precies de muziek draait die u wenst op uw (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum? Dan bent u bij huur je DJ precies aan het goede adres.

Wij draaien meer dan 100 keer per jaar en vooral in ‘t Gooi. Onze ervaren allround DJ’s draaien van alles en voor iedereen; van lekkere ouderwetse Disco en Funk uit de 70’s, classics uit de 80’s tot top 40 hits van nu. Dansplezier voor jong en oud dus, zodat een volle dansvloer uw feest nog leuker maakt.

Een plaatje draaien is één ding, maar u bent natuurlijk op zoek naar een DJ die muziek draait waar iedereen van uit zijn bol gaat. Dat is een vak en dat vak verstaan onze ervaren DJ’s. Bent u op zoek naar een DJ die zorgt voor een geweldig feest in ‘t Gooi en wilt u ook een mooie en professionele lichtshow? Dan bent u bij Huur-je-DJ absoluut aan het juiste adres. Van verjaardagsfeest tot bruiloft en van bedrijfsfeest tot themafeest, wij verzorgen uw complete feest en regelen alles tot in de puntjes. Licht, geluid, een mooie verlichte DJ booth, een wensenlijst en heldere communicatie vooraf.

Een vrijblijvend voorgesprek hoort daar ook bij. Dus bent u op zoek naar een DJ in ‘t Gooi, neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Een professionele voorbereiding

Met onze jarenlange ervaring op honderden feesten kunnen we u helpen uw feest of evenement perfect voor te bereiden. Een voorgesprek en regelmatig telefonisch contact horen daar natuurlijk bij. Wanneer de datum voor uw feest vaststaat heeft u contact met onze eventspecialist en de DJ en bereiden we het feest tot in de puntjes voor. We doen meer dan alleen geluid en licht verzorgen. Samen bespreken we het draaiboek voor de avond. De spetterende entree van het bruidspaar bijvoorbeeld, de indeling van de avond, de muziekwensen, of we wel of geen verzoekjes draaien, weke muziek wel of juist niet. Welk sfeertje gaan we bouwen? U bepaalt!

Menu