Een top DJ huren?

Gratis offerte

Voor een spetterend feest!

Een Top DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Wij hebben al meerdere keren geboekt jullie DJ’s geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “Jan, Bandzoeker.nl

meer klantervaringen

DJ huren in Diemen

Bent u op zoek naar een goede allround dj in Diemen die zorgt dat uw feest onvergetelijk wordt. Een ervaren DJ met een mooie lichtshow, heerlijke en passende muziek en goed geluid? Dan bent u bij Huur je DJ aan het juiste adres. Persoonlijk contact komt bij ons op de eerste plaats. Hoewel u heel eenvoudig een offerte aan kunt vragen via onze site, willen we u niet alleen via het internet te woord staan. We nemen graag persoonlijk contact met u op om een vrijblijvend voorgesprek te hebben zodat wij de DJ uit ons team kunnen selecteren waarmee u de beste klik heeft! Een DJ die past bij u en uw smaak is namelijk een must.U kunt onze DJ’s boeken voor verjaardagsfeesten en bruiloften maar ook themafeesten en bedrijfsevenementen. Onze DJ’s zijn ervaren professionals en jonge talenten en al jaren zorgen wij voor onvergetelijke feesten en mooie shows. We organiseren meer dan 150 feesten per jaar. We zijn trots op de goede recensies van onze klanten. Onze event-specialisten bereiden uw feest, bruiloft of jubileum in Diemen tot in de puntjes voor. Een voorgesprek hoort daar uiteraard bij. We bespreken uitgebreid wat u wel wilt op uw feest, maar vooral ook wat niet. We zorgen dat het echt uw feest wordt in Diemen . Verder regelen we alles met de locatie waar uw feest zal plaatsvinden en nemen u al het werk uit handen. Wij verzorgen een complete DJ show met geluidsapparatuur en een prachtige lichtshow voor kleinere en grote evenementen. Met onze jarenlange ervaring in Diemen weten we precies hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. We zorgen voor een DJ die past bij het publiek en de sfeer goed aanvoelt en precies weet welke plaatjes er gedraaid moeten worden om het dak eraf te laten gaan. Een volle dansvloer, dat is wat u wilt. Wilt u een DJ huren in Diemen ? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze DJ’s draaien trouwens niet alleen in Diemen maar zijn beschikbaar in heel Nederland.

gooise-dj

TIP Voor extra beleving kun je op je feest een DJ met saxofonist huren. De DJ en de saxofonist zijn helemaal op elkaar ingespeeld en laten samen de dansvloer samen helemaal uit zijn dak gaan.

Diemen We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte

Op welke feestjes draaien de DJ’s van Huur je DJ?

Bruiloft DJ

Onze DJ’s draaien iedere week op bruiloften ergens in het land. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, Huur je DJ heeft een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld een saxofonist erbij.

Evenement

Je komt onze DJ’s ook regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een perfecte reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterende foute party. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent onze DJ’s misschien van optredens zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar we staan ook op andere festivals in heel Nederland.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK ?

Menu