De Foute Party

Proud to be Fout

Wij maken er een onvergetelijke  avond met heerlijke foute hits van

De Foute Party – Een mega populair Themafeest

UNa Paloma Blanca!!! Het feest der herkenning! Wil je een onvergetelijke foute party organiseren? Iedereen in foute kleding? De stijl van de Dolly Dots, Rick Ashley en de Village People? Wij helpen je om een hele foute Party te organiseren. We are Proud to be Fout.

Uiteraard is de muziek die avond zo fout als het maar zijn kan; classics van The Dolly Dots en foute discohits als I Will Survive en It’s Raining Men tot I’m Blue Dabadee dabadaaaah. Wat we ook gaan draaien is  natuurlijk de knaller van The Village People met “YMCA”.

Ook komen alle lekkere foute Eurohouse hits uit de jaren 90 aan de beurt, denk aan  2 Unlimited, Snap! en Technotronic (Pump up the Jam). Het dak is er dan al af en dan nog wat Happy Hardcore van Charly Lownoise & Mental Theo, Nakatomi, Paul Elstak en de Party Animals…

Als iedereen in de juiste outfit komt, is het het feest natuurlijk helemaal compleet! Er wordt door onze DJ’s van de Foute Party een echte show gemaakt, met een mooie lichtshow en verlichte DJ booth. 100% feest en dansgarantie!

Wil je een DJ en een bedrijf die gespecialiseerd zijn in dat genre, neem dan contact op. Onze Event Managers adviseren je graag.

Nooit meer saaie feesten of stille personeelsfeesten. Met onze Foute Party spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

Een klein feest of groot, bij Huur je DJ kiest u voor de juiste stemming op uw feestavond.  Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Benieuwd naar de prijs voor jouw Foute Party?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Foute DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu