Een uitstekende DJ

voor een schappelijke prijs

Een goede DJ boeken?

Je wensen bepalen de prijs

Voor het ultieme feest of de perfecte bruiloft wil je een hele goede natuurlijk DJ boeken, maar het mag ook niet te veel kosten. Logisch!

Bij Huur Je DJ werken alleen professionals. Mensen die 24 uur per dag met muziek bezig zijn en maar 1 ding willen: jouw feest een succes maken. Bovendien bepaal je zelf de prijs. Om het tarief zo laag mogelijk te houden, kijken we naar een aantal zaken die van belang zijn: het aantal gasten natuurlijk, de datum, de (grootte van de) locatie, de benodigde DJ apparatuur, de lichtshow en de duur van het feest bijvoorbeeld. Een hele grote zaal vereist nu eenmaal meer apparatuur dan een kleine. We houden dus overal rekening mee.

Op basis van die wensen en keuzes stellen we een scherpe offerte op. Een vaste prijs kunnen we dus vooraf niet geven maar als indicatie kun je uitgaan van een bedrag tussen de  295,- en 950,– euro.

Wil je een DJ boeken? Dan mag je er op rekenen dat wij zullen proberen te regelen dat de prijs binnen je budget past. Maar wat kost een DJ?

Een gratis offerte op maat

DJ huren? Een gratis offerte voor een professionele DJ hoort erbij natuurlijk. De nadruk ligt op professioneel. Best vaak horen we verhalen van mensen die voor een feest of nog erger voor een bruiloft puur op prijs gekozen hebben voor een “goedkope zolderkamer DJ” . Een DJ die al lang blij is dat hij een keer in het openbaar voor een groep mensen mag draaien. Dat gat natuurlijk vaak mis. Een DJ is sfeerbepalend op je feest. Je mag, nee je moet kunnen verwachten dat zo iemand weet wat hij doet.

Onze DJ’s zijn ervaren, weten hoe ze een zaal aan de gang moeten krijgen en hebben alles al meegemaakt. Een fijn gevoel.Bovendien bereiden onze Event Managers je feest helemaal voor, tot in detail.

We doen graag geheel vrijblijvend een scherpe offerte op basis van al je wensen. Uiteraard is deze prijs een all-inclusive prijs.

Onze scherpe prijs is inclusief:

✔ Huur van DJ apparatuur en lichtshow
✔ Opbouwen en afbouwen van de show
✔ Het gewenste aantal uren draaien
✔ Voorgesprek  met eventspecialist en DJ
✔ Parkeerkosten en km. vergoeding
✔ De voorbereiding op basis van al je wensen
✔ Een Reserve DJ, just in case.
✔ Overleg met de feestlocatie
✔ Btw, verzekeringen en andere zaken

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke topfeest? Vraag dan een offerte op maat aan en geef ons al jouw wensen door. Onze prijzen berekenen we op basis van de volgende 5 punten.

1. Aantal gasten en grootte van de zaal
Heb je al jouw vrienden, familie en collega’s uitgenodigd? Of wil je een DJ huren voor een kleiner feestje?  Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een prachtig feest. We stemmen het geluid af op de ruimte en onze lichtshow maken we passend voor de ruimte. Nodig je minder mensen uit, dan komen we je tegemoet in de prijs.

2. Duur van het feest
Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een kolkende dansvloer. Is jouw feest iets korter? Dan bieden we je ook een lagere prijs.

3. Apparatuur
Voor de meeste feesten verzorgen we een volledige show, inclusief sfeervolle lichten en kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur. Is er al apparatuur aanwezig op jouw feestlocatie? Dan doen we je eventueel een aanbod voor alleen een DJ.

4. Hoog- of laagseizoen
Is het feest in een populaire en drukke maand? Of vier je een verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum in een rustige periode? Wij zijn graag met ons werk bezig en draaien in de rustigere maanden tegen een iets lager tarief. In het hoogseizoen rekenen we iets meer.

5. Een doordeweekse dag of weekend
Veruit de meeste bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten vinden plaats op vrijdag of zaterdag. Wij werken met veel plezier in het weekend, maar wanneer u ons voor het vieren van uw feest boekt op een rustige, doordeweekse dag, dan valt de prijs lager uit.

Zoals gezegd bepalen je wensen en eisen de uiteindelijke kosten die wij als Huur een DJ berekenen. Het is daarom onmogelijk om vooraf antwoord te geven op de vraag: ‘Wat kost het huren van een DJ?’  Daarom doen we graag een mooie offerte en informeren je binnen een dag wat we rekenen voor een volledig verzorgd feest met DJ en lichtshow, opbouw en afbreken.

Een DJ met volledige show al vanaf € 295,

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Benieuwd naar de de kosten?
Ontvang een persoonlijke offerte!

Ervaren DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu