Je wordt 30 en dat wordt een uniek feest

Daar zorgen we voor

Een Spetterend 30e Verjaardagsfeest, met ervaren DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 295,-

 

Ben je op zoek naar een geweldige DJ die zorgt dat jouw feest geweldig wordt. Een DJ huren met een mooie lichtshow en goed geluid? Je wordt 30 dus je wilt op je verjaardagsfeest een DJ die bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek die bij alle gasten past, klanken uit de 90’s en nu, een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dat is hoe jij je verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij graag voor.

Wij bieden meer dan alleen een DJ. Een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur zijn niet het enige. Je wilt een DJ huren die je 30e verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Onze DJ zorgt dat al jouw gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. Daarom zorgen wij dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op vele verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw 30e verjaardagsfeest perfect voorbereiden en tot een groot succes maken.

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu