Je wordt 40 en dat gaan we groots vieren!

 

✔ Terug naar de 80’s en 90’s

✔ Dance Classics en foute hits

✔ Prachtige lichtshow

Een Geweldig 40e Verjaardagsfeest, met ervaren DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 295,-

 

Je wordt 40 dus je wilt op je verjaardagsfeest een DJ die qua muziek bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek uit de 80’s en 90’s, lekkere Dance Classics en natuurlijk verzoekjes. Onze DJ staat voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dat is hoe jij je 40e verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij graag voor.

Wij bieden meer dan alleen een DJ. Een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur zijn niet het enige. Je wilt een DJ huren die je 40e verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Onze DJ zorgt dat al jouw gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. Daarom zorgen wij dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op vele verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw 40e verjaardagsfeest perfect voorbereiden en tot een groot succes maken.

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu