WAT KOST EEN DJ?

De kosten voor een DJ

Uw wensen bepalen de prijs. Om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden, kijken we naar een aantal factoren, zoals de datum, het aantal gasten, de benodigde apparatuur en of het feest door de week is of in het weekeinde. Een compleet feest inclusief DJ licht en geluid bieden we u al vanaf 295,- euro.

Het is dus niet nodig om duizenden euro’s uit te geven voor een beetje leuke muziek op je feest.

De gemiddelde vanaf prijs voor het huren van een betrouwbare en ervaren dj met goede recensies zoals bij Huur Je DJ ligt tussen de €295,00 en € 795,00. Dat is inclusief een kleine licht- en geluidsinstallatie geschikt voor feesten tot 150 mensen.

Grotere feesten met bijvoorbeeld 500 gasten vragen meer apparatuur en zijn daarom duurder en ook de dag bepaalt de prijs. Weekeinden en feestdagen zijn over het algemeen duurder.

Bovendien is er een enorm verschil tussen een “zolderkamer DJ” die een plaatje opzet en een ervaren DJ die de sfeer op jouw feest weet neer te zetten. Een ervaren DJ is een must, want het vak leer je niet zomaar.

Denk maar eens aan het volgende:

– De professionele voorbereiding van een show kost tijd. Denk aan de playlists, de wensenlijst, het op- en afbouwen van de geluidsapparatuur en lichtshow, reistijd, administratie en ga zo maar door.
– De meeste feesten vinden in het weekend plaats. Een DJ kan maar op 1 plaats tegelijk draaien en daarom zullen de kosten op drukke dagen hoger zijn.
– Een professionele DJ van Huur Je DJ neemt voor meer dan € 10.000 aan apparatuur mee, ook daar betaal je voor, maar dat zit bij de prijs inbegrepen.
– Een professionele dj werkt niet met Spotify of een illegale muzieklijst, maar koopt zijn muziek netjes.
– Een professioneel DJ bedrijf betaalt netjes BTW en inkomstenbelasting
– Er zijn nog andere kosten voor een dj, zoals de computers, lichtshow, een busje, opslag, kantoor reclame, marketing enzovoorts.

Komt een DJ alleen draaien, dan is de prijs weer heel anders dan wanneer we een professionele Drive In SHow neerzetten met geluid en een spectaculaire lichtshow.

Als je het zo bekijkt vallen die prijzen voor het huren van een DJ bij ons erg mee. Benieuwd naar jouw prijs?? Vraag een gratis offerte aan.

Menu